Wij vinden een snelle levertijd belangrijk! Je wilt immers zo snel mogelijk genieten van die heerlijke fles wijn die je net besteld hebt. Wij doen er dan ook alles aan om jouw wijn zo snel mogelijk af te leveren. Wijnhuis Van Druiven hanteert maximale levertijden als volgt:

Amersfoort, Leusden, Hoevelaken, Spakenburg, Soest, Soesterberg: max 3 werkdagen. Maar meestal zullen we de wijnen binnen een werkdag afleveren. En heb je nog meer haast: even bellen (033-7200899) met Van Druiven en dan komt het vast goed. 

De rest van Nederland: maximaal 3 werkdagen, maar meestal zal het binnen 2 werkdagen lukken.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@wijnhuisvandruiven.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om deze website te bezoeken.

Verifieer je leeftijd

- -