Rijk assortiment

Het hart van Wijnhuis Van Druiven: een rijk en spannend assortiment. Minimaal 95% van het assortiment bestaat uit wijnen die Van Druiven exclusief voert in Amersfoort, Leusden en omgeving. Ons assortiment is moeilijk samen te vatten, maar we proberen het toch. We voeren de complete productlijnen van een beperkt aantal wijnhuizen. Het idee erachter? Door alle wijnen van een wijnmaker aan te bieden leer je hem (of haar) beter kennen. En snap je zijn (of haar) keuzes en de opbouw in kwaliteit.

De nadruk ligt op wijnen uit Duitsland, Frankrijk en Italië. We hebben een knappe selectie uit Spanje en Oostenrijk. Natuurlijk zijn ook de nieuwe landen vertegenwoordigd. Ooit wijn uit Libanon geproefd? Het kan bij Van Druiven. In onze winkel is het assortiment zo veel mogelijk ingedeeld van koel klimaat naar steeds warmer. Want dat proef je.

Onze specialiteit: Champagnes, crémants en ander bruisend genot

We voeren rond de vijftig mousserende wijnen. We hebben gekozen voor Champagnes van kleinere huizen, want er is zo veel meer (en mooiers) dan de grote merken. Of wat te denken van crémants? Op dezelfde wijze gemaakt, maar zonder het prijzige Champagne-labeltje. Om al het moois van deze Van Druiven-specialiteit te ontdekken, moet je echt in onze winkel zijn.

Wil je meer weten, bel 06 – 39 026 530 of mail ons. Of beter nog, kom langs op de Leusderweg 212.